100% tett terrassegulv med TIL-TAK Original

Med TIL-TAK Original får du en tett terrasse, slik at du kan bruke området under terrassen til en uteplass, eller som oppbevaringsplass.

Hvorfor velge TIL-TAK Original til din terrasse?

  • Holder området under terrassen tørt
  • Garanterer 100% tett tak på terrasser og balkonger, montert etter monteringsanvisningen
  • Enkelt å montere
  • Du får benyttet et område du kanskje ellers ikke ville brukt
  • Kan være med på å øke verdien på din bolig

TIL-TAK Original gir deg mange bruksmuligheter til området under terrassen. Her er det bare fantasien som setter grenser, enten om du vil bruke området til en bod, carport, utestue, eller lagring av diverse hageredskaper.

Hva er TIL-TAK og hvordan fungerer det?

TIL-TAK Original er et dreneringssystem, som holder området under din terrasse tørt og godt. Det er laget av tynne stålplateprofiler som plasseres på en helt rett bjelkelagskonstruksjon. De tynne stålplateprofilene har et innebygd fall som leder vannet ned i takrennen.

Mål på platene og montering

Stålplateprofilene er laget slik at de passer CC/600 mm bjelkelagavstand, og maksimal lengde med fall i én retning er 7250 mm. Platene er 1250 mm lange, og kommer i plate nr. 1-6. Ved montering av platene er det viktig å følge monteringsanvisningen nøye, så du får resultatet du er ute etter. 

TIL-TAK Original skal kun brukes over åpne uteplasser, luftige uteboder, carporter og lignende. Det skal ikke brukes som takløsning over tette rom. 

Se monteringsanvisning i filmen under, eller last den ned her.

Ønsker du TIL-TAK Original til din terrasse?

TIL-TAK Original kan bestilles i alle våre byggevarehus. Kontakt ditt nærmeste byggevarehus for prisinformasjon og leveringstid. 

Finn ditt nærmeste byggevarehus

 

Vil du ha det varmt og godt på terrassen til langt på natt? Les mer om våre terrassevarmere her.