Nordic kjøkken – tilpasset favoritt

Når vi snakker om foretrukne kjøkken er det modellen Nordic som gjelder.

Nordic kjøkken i standardfarge er en tidløs klassiker.
Nordic kjøkken i standardfarge er en tidløs klassiker.

Designet hos Nordic faller i smak hos de fleste, og siden det er så mange valgmuligheter passer kjøkkenet inn i alle typer boliger.

Det er ikke uten grunn Nordic er å anse som en kjøkkenfavoritt. Det minimalistiske designet er enda lettere å tilpasse bolig og interiørstil enn andre kjøkkenmodeller.
De kvadratiske dørene i Nordic-serien er av halvhard fiber med fresing. De er kledd i en folie som gjør kjøkkenet enkelt å holde pent samtidig som den gir en elegant, matt overflate.

Nordic kjøkken leveres i Nordic Basic som standardfarge, men med 14 alternative farger har Nordic-serien store tilpasningsmuligheter. Nordic er også tilgjengelig som vitrinefront, og utrykket kan også lett endres med valg av benkeplate og håndtak.

Ute etter et Nordic-kjøkken?

Bestill et kostnadsfritt kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter, så hjelper vi deg å tegne ditt Nordic-kjøkken. Se også alle våre 15 kjøkkenmodeller fra danske Aubo her.

Mange fargemuligheter gjør Nordic-kjøkkenet enkelt å tilpasse ditt hjem
Moodboard av nordic kjøkken fra aubo
Nordic - et moodboard
Kjoekken-Nordic-RoyalBlue_OakLine-Nature
Her er Nordic i fargen Royal Blue
Hvitt og minimalistisk kjøkken med Nordic
Nordic kjøkken i standardfarge er en tidløs klassiker

Planlegger du nytt kjøkken?

Her har vi samlet relevante artikler for kjøkkenplanleggingen. Finn ut hva du bør tenke på når du planlegger et nytt kjøkken, alt fra mengde benkeplass, valg av planløsning eller hvordan plassere de ulike sonene for å optimaliser arbeidet på kjøkkenet.