Hageredskap best på 5 av 6

Med overskriften «Her får du hageredskapene rimeligst» har Dinside.no pristestet 10 forskjellige hageredskaper av kjente merkevarer. Resultatet er gledelig for Montér; av de seks produktene som lå tilgjengelig i nettbutikkens sortiment, kom fem av dem ut som best på pris

Trillebår med bjørkeved
Person fjerner ugress med en ugressfjerner
Trillebår med diverse hageredskaper

Av Montér/Dinside.no

Montér har fått tillatelse til å gjenbruke deler av innholdet fra testen. Testen som sin helhet ligger på DinSide: https://www.dinside.no/bolig/her-far-du-hageredskapene-rimeligst/71011772

Mye å spare

I pristesten ble det valgt ut 10 produkter fra henholdsvis Fiskars og Gardena, to ledende merkevarer på det norske markedet. Typen utstyr som ble valgt ut spenner fra trillebårer og stikkspade til hekksaks og vannspreder – det var et poeng å sammenligne produkter som finnes mer eller mindre «overalt».

Testen viste relativt store prisforskjeller rundt om imarkedet, og at det kan være mange hundrelapper å spare ved å sjekke prisen flere steder. Montér viste seg å ha lavest pris på hele fem av de ti prissjekkede produktene (se hvilke nedenfor).

Alle priser ble innhentet på butikkenes nettsider 25. april. For produkter som er på tilbud akkurat nå, ble det tatt utgangspunkt i den gjeldende nettprisen.

Er man generelt mer opptatt av lav pris enn av merkevarer, skal det nevnes at Montér, som flere andre, har egne produkter som gjerne ligger lavere i pris, enn de som ble sammenlignet i denne testen.

"Dette er et veldig gledelig resultat for oss og en bekreftelse på nettopp det at Du får mer hos Montér. Mer for pengene i dette tilfellet. Vi jobber kontinuerlig for å være konkurransedyktige på pris, og er derfor meget fornøyd av å kunne tilby noen av markedets beste priser på hageredskaper av høy kvalitet" 
- Katergorisjef Marita Irene Berg