Hagestue

Med en lekker og lun hagestue kan du både være innendørs og ute i hagen samtidig. Legger du til en bod får du plass til alt du trenger til uterommet.

En hagestue kan være et koselig oppholdsrom som gjør at du kan nyte omgivelsene og samtidig være skjermet mot vær og vind. Sett deg ned i en lun hagestue med en tekopp, åpne dørene og la sola treffe ansiktet, og du får det beste av begge verdener.

Innred slik du vil

Du kan innrede hagestuen med sitteplasser, bord og smarte løsninger for lagring og oppbevaring. Velger du en modulbasert hagestue fra oss kan du få både åpent og tett, isolert og uisolert og med og uten glass. Et slikt lunt hagerom er like fint hjemme som på hytta.

Før du velger din hagestue kan du tenke gjennom hvordan du ønsker å bruke den. Vil du ha muligheten til å sitte ute om høsten og vinteren, kan du velge en isolert hagestue. Liker du deg best ute om sommeren, kan du velge en uisolert hagestue som du lett kan åpne opp, slik at du kan slappe av med en is i godstolen og samtidig være sosial med barna som løper ute og leker i gresset. Finn ut hvor sola treffer, hvor du vil ha dør, åpning og vinduer, og om du eventuelt vil ha en platting utenfor.

Spar tid med ferdig byggesett

En hagestue kan bygges som tilbygg til huset ditt eller som et frittstående rom i hagen. Du kan bygge den selv, men da er det lurt å få litt eksperthjelp hos Montér Byggservice i ditt nærmeste byggevarehus. Våre moduler kan kombineres på ulike måter og gi en perfekt tilpasset løsning for den enkelte, og er garantert lett å sette opp. Drill og vater holder lenge.

Våre ferdige byggesett kan også bygges uten å søke til kommunen. Våre hagestuer fra PlusConcept By NOA Byggdesign er et byggsystem som består av modulbaserte småhus, multiboder og pergola i ferdige elementer. De kommer i faste størrelser i det vedlikeholdsvennlige trematerialet Møre Royal.

Finn din hagestue

Alle hagestuene våre består av moduler i ulike design så du kan få den slik du ønsker. De har faste mål:

Bredde 60 cm og 120 cm
Høyde 220 cm
Dybde 266 cm

Kombinert hagestue og bod

Hagestuen modell 1001 er en kombinert hagestue og bod som tilfører nytte og hygge under samme tak. Her kan du både innrede en lun hagestue og rydde bort det andre i den praktiske boden. Du velger selv på hvilken side du vil ha boden, og hvilken dør eller åpning du vil ha. 

Mål på hagestue modell 1001

Nettoareal

8,64 kvm

Lengde utvendig

3860 mm

Lengde innvendig

3600 mm

Bredde utvendig

2660 mm

Bredde innvendig       

2400 mm

Åpen og lun

Hagestuen Modell 1002 skaper et gjennomført utemiljø, og du kan velge smarte løsninger for lagring og oppbevaring i tillegg til å innrede med sitteplasser og bord.

Mål på hagestue modell 1002

Nettoareal

8,64 kvm

Lengde utvendig

3860 mm

Lengde innvendig

3600 mm

Bredde utvendig

2660 mm

Bredde innvendig        

2400 mm

Pergola– lekker overbygning

Pergolaoverbygningen modell 3001 er en stilren overbygning som kompletterer ethvert uterom. Innred med sitteplasser og nyt den friske luften og utsikten til hagen trygt under tak.

Mål på Pergola modell 3001

Nettoareal

4,32 kvm

Lengde utvendig

3860 mm

Lengde innvendig

3600 mm

Bredde utvendig

1460 mm

Bredde innvendig      

1200 mm

 

Våre hagestuer selges ikke over nett, de må kjøpes i et byggevarehus.  Kontakt ditt nærmeste byggevarehus for pris, og for en hyggelig handel.

Finn ditt nærmeste byggevarehus

tema