Langlo garderobe

Skap personlighet og særpreg i hjemmet!

Langlo garderobe
Langlo garderobe
Langlo garderobe
Langlo garderobe

Funksjonell oppbevaring med god design, et sterkt uttrykk og god kvalitet!

Langlo garderobe Gemma Langlo Gemma

Kom i gang - tegn din oppbevaringsløsning!
 

 

Den nye kolleksjonen GEMMA fra Langlo AS byr på funksjonelle oppbevaringsmuligheter, lekkert design og er således et «high-end» produkt, både i kvalitet og utførelse. Her snakker vi skandinavisk design som er utviklet og produsert på Sunnmøre. Kolleksjonen er inspirert av funksjonalismen, men med en mykere linjeføring som byr på spennende muligheter.

Overflatevalg

Innredningens egenart defineres gjennom overflatens stuktur, farge og tykkelse/vekt. De nyeste trendene i overflate og dekor bringer funksjonalitet og estetikk sammen.

Langlo® belysning

Langlo tilbyr mange muligheter innen belysning. Innebygd belysning, LED, dimming, lyslist, skuffelys og bevegelses-sensor.

Moderne og miljøvennlig

Denne innredningen er både miljøvennlig og moderne. Den består av solide materialer, men er
samtidig svært lett. Med en tykkelse på 38 mm veier GEMMA like lite som innredninger på halve
tykkelsen. I tillegg består platene av 60 prosent mindre trevirke sammenlignet med sponplater.

GEMMA består av tre standardmoduler med innvendige mål på 600, 880 og 1200 mm, og en
skreddersømmodul som produseres etter dine mål.
De aller fleste innredninger bygges som en kombinasjon av standard- og skreddersømmoduler
for å utnytte veggplassen maksimalt.

Kontakt oss for bestilling av garderobe

Langlo møbelinnredning

Langlo mobelinnredning

Langlo møbelinnredning er fullpakket med oppbevaringsmuligheter. En innredning som både står til skyvedørene og resten av hjemmet gir et pent og ryddig uttrykk. Møbelinnredningene fra Langlo gir det samme lekre uttrykket enten dørene er åpne, lukket eller du velger en åpen garderobeløsning. Du får møbelinnredning i et bredt utvalg av utførelser og varianter, som både er pene og funksjonelle.

Naturens linjer skaper liv og tekstur i moderne interiør

Langlo garderobe Safir sort

Det er naturlig å skue både bakover og fremover når vi spår fremtidens trender: Vi lengter etter en saktere livsstil, en som preges av kvalitet og nærhet. Nærhet til menneskene og miljøet rundt oss. Vi tenker gjenbruk og deling, og velger varighet fremfor det flyktige. Alt gjenspeiles i fargene, materialene, møblene og formene, og vitner om en nysgjerrighet både til det som har vært og til det som kommer.

Langlo presenterer BRING NATURE HOME – overflater inspirert av naturen til det nordiske hjem. 11 nye fyllinger med en "naturlig" touch overflate. Gir stor fleksibilitet til å kombinere
dører og innredninger til innovative, personlige løsninger. 

Langlo Tegneprogram

Kom i gang - tegn din oppbevaringsløsning!
 

Du kan nå tegne og lage din egen oppbevaringsløsning med Langlo tegneprogram. Dersom du ønsker å lagre løsningen, bestille eller sende en forespørsel til ditt Montér Byggevarehus oppretter du bare en bruker i tegneprogrammet.

Så snart du har opprettet en bruker kan du lagre din tegning be om et tilbud eller forslag til løsning og bestille garderoben gjennom e- handelssystemet rett fra sofaen.

Veiledning til tegneprogrammet

KGB forside2.jpg

Se våre garderober i katalogen

Trenger du håndverker?

Montér Byggeservice hjelper deg med å velge håndverker når du ikke vil gjøre jobben selv. Kontakt Montér Byggeservice i ditt nærmeste byggevarehus så hjelper vi deg.

 

Kjøp nå – betal senere

Søk om Montérkonto! Du kan få kreditt på opptil kr 200 000,- med inntil 50 dager rente- og gebyrfri betalingsutsettelse. Les mer og søk om Montérkonto her.