Velg dine perfekte innerdører inkludert skyvedører

Moderne eller klassisk? Vindusdør eller skyvedør? Med eller uten dempelist? Sort dør? Hos oss får du dører som passer til alle stiler og behov. Se hva ulike innerdører kan gjøre for et rom, og få tips om å skifte dør selv.

Velg dører inne fra vårt store utvalg

Pene og funksjonelle dører inne er både viktige interiørelementer og praktiske nødvendigheter, med utallige valgmuligheter for funksjon, oppbygging og materialvalg. 

Du kan velge massive dører for å redusere støy, glassdører for å åpne opp rommene, stilrene, glatte dører, klassiske profilerte dører og skyvedører. Det er opp til hva du trenger, og hvordan du ønsker at dørene skal uttrykke husets personlighet.

Se vårt utvalg av innerdører i nettbutikken


Velg stil og kvalitet på innerdørene

Hos oss kan du velge blant flere moderne eller klassiske varianter, og få spesialtilpassede dører som passer perfekt til din personlige stil. Velg blant våre forskjellige typer karmer,  låsesylindere, dørhåndtak, og annet tilbehør for å sette prikken over i-en. 

Trenger du inspirasjon? Ta en titt på Swedoors bildegalleri på Pinterest!

Tips! I Norge har vi hatt et standardisert mål for innerdører og karmer siden 1972. Hvis din nåværende dør er nyere og er utstyrt med snap in-hengsler er det enkelt å bytte bare dørbladet.

Om det er utseendet som teller mest kan du velge et rimelig dørblad. Om det er viktig for deg å isolere for støy eller temperatur bør du gå opp ett eller to kvalitetsnivåer.

Har du for eksempel en tenåring i hus som liker å spille høy musikk om kvelden? Eller kanskje du ønsker å ha middagsgjester eller se på TV mens babyen sover i naborommet? Da bør du vurdere en dør med støydempende kvaliteter.

God – Bedre – Best

GOD Opus Clean Pluss

Opus Clean pluss innerdør er en god dør med massiv kjerne. Snap-in hengsler sørger for enkel montering på karmen. Glatt overflate som sørger for at skitt og støv ikke fester seg så godt. 

BEDRE Swedoor Stable

Modellen som er hakket bedre har integrert dempelist som sørger for dempet lukking. Denne kan du få ferdig montert i karmen eller som tillegg til din eksisterende karm. En dempelist reduserer lyd merkbart, selv med lette dører.

BEST Opus Prima

Toppmodellen er innerdør av massiv dør av høy kvalitet med lydisolerende kjerne. Døren passer som passer til alle typer bolig, og siden den er malt i topp og bunn egner den seg også i baderom med normal ventilasjon. Døren leveres med påmonterte snap-in hengsler som gjør den enkel å montere i karm.

Bla gjennom vår katalog for å se våre ulike dører, karmer og dørhåndtak. 

Tips! Dersom du har liten plass, sparer du viktige kvadratmetre ved å velge skyvedør. Flere av våre innerdører kan også brukes som skyvedør. Det er enkelt å ettermontere en skyvedør ved å feste skyvedørskarmen i eksisterende vegg og kle den med interiørplater. 

Ønsker du å ta og føle på de forskjellige dørene før du bestemmer deg, eller leter etter noe annet enn det du finner i nettbutikken, kan du ta turen innom et av byggevarehusene våre. Her får du hjelp til å velge design og materialer fra sortimentet, eller til å designe din egen dør.

Se forskjellen med dørvelgeren fra Swedoor

Når du har funnet noen favoritter kan du teste ut hvordan det ser ut i et faktisk rom. I dørvelgeren fra Swedoor kan du se hvor stor forskjell ulike innerdører gjør for uttrykket i rommet. Her kan du leke deg med forskjellige stiler og farger, med og uten glass og sprosser.

Klar for å montere din nye innedør? 

Vi gir deg gjerne gode råd og hjelp til å velge den døren som passer best for deg og din bolig. Om du skal skifte ut en dør for første gang selv, kan du ta en prat med våre spesialister i byggevarehusene. Vi har Norges største dør- og vinduslager, og kan hjelpe deg med å gjøre enkle tilpasninger på dørhøyder, både rett og mot skråtak. Vi kan også montere ferdig karmer på dørbladet og tilpasse den døren du ønsker til skyvedør. 

Er du klar for å sette i gang, kan du følge vår guide for hvordan du monterer din nye innerdør.