Montér Proff

Optimera og Montér jobber hver dag sammen med de som bruker alle våre produkter og tjenester i jobb. Vi jobber hele tiden med å legge til rette for en effektiv og lønnsom arbeidshverdag. Derfor sier vi "Du bygger, vi tar oss av resten".

Bedrift med eget organisasjons- nummer?

Bedrift med eget organisasjons- nummer?

Bli kunde og få eget kundenummer hos Optimera. Da kan du handle i alle våre utsalgssteder: Montasjeutstyr, Montér og Rencon med egne avtalepriser.

Bli kunde

Teksniske tjenester fra Optimera Byggsystemer

Optimera har en egen avdeling med ingeniører som kan raskt kan hjelpe deg slik at du som proffkunde kan bruke tiden på å bygge. Vi kan hjelpe deg med salgskalkyler, mengdeberegning, byggeteknisk bv prosjektering, energiberegning, brannberegning, arbeidstegninger og lydberegning. Dessuten har Optimera 5 fabrikker som gjør at vi raskt kan levere takstoler, elementer og konstruksjonspakker.  

Konsepter på proffens premisser: Kjøkken og Dør og vindu

Som proffkunde kan du levere et komplett produkt til kunden om du leverer med kjøkken, garderobe og bad. Vi samarbeider med de ledende leverandørene på hvitevarer og den den anerkjente danske produsenten av kjøkken, Aubo. Vi har 44 utstillinger hvor vi hjelper kunden valg av produkter og evt tilvalg.

Dessuten hjelper Optimera og Montér deg som proffkunde å gjøre leveringen av dør og vindu trygt , effektivt og lønnsomt.  Vi har utstillinger over hele landet som gjør at kunden se produktene før de bestilles.  Ta kontakt her om du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.