Fargekart fra Opus: Farger å bo med

Flere av oss ønsker å gjøre en endring i livet - Det handler kanskje om å utforske mer, eller om å finne mer ro. Uansett er et bra sted å starte, hjemme i dine egne omgivelser. I dette fargekartet har vi valgt ut nydelige fargekombinasjoner som aldri går av moten, og som vil hjelpe deg finne den gyldne middelveien mellom komfort og personlig stil.

 

Papaya Opus fargekart

349 Kvartsgrå

Kvartsgrå_Opus_Fargekart_669x420.jpg

349 Kvartsgrå gir en dempet og rolig atmosfære i rommet. Bruk den i stuen, i ditt walk in-closet, eller kanskje i trappen? Kvartsgrå er fullstendig tidløs, så du går ikke lei. Dessuten er den enkel å kombinere med andre farger, gjerne fra naturen. Forsøk for eksempel å live opp med ulike glansgrader i 460 Green Spirit, 351 Perlehvit og 463 Urteblad.

Se hele fargekartet 

406 Duggrose

Duggrose1_Opus_Fargekart_669x420.jpg

406 Duggrose gir en dyp, levende glød i rommet. Med denne fargen i rommet får du både energi og inspirasjon. Bruk den for eksempel som et innbydende velkommen i entréen, eller for å varme opp stemningen nede i kjelleren. Sett frem noen grønne planter for en spennende kontrast, og myk opp enda mer med 472 Solbris, 474 Satin Touch og 398 Ingefær.

Tips fra eksperten!
Er det gule pigmenter i gulvet bør du gå for en kaldere farge for å ikke få et overveldende gult uttrykk.

391 Papaya

Papaya1_Opus_Fargekart_669x420.jpg

Drøm deg til tropiske destinasjoner med 391 Papaya. Denne krysningen av blått og grått kjøler ned rommet på en naturlig måte, og gjør seg godt på hjemmekontoret eller i soverommet. Du må gjerne varme opp med treverk og oransje, glade toner, eller du kan beholde den svale følelsen med 464 Stay Green, 356 Sort Oliven og 464 Stay Green.

436 Burnt Rose

BurntRose_Opus_Fargekart_669x420.jpg

436 Burnt Rose er en sofistikert og fyldig rødtone. Den passer utmerket på soverommet eller som kontrastvegg i stuen. Siden fargen er litt mørk, krever den mer lys enn de litt mildere tonene. Bryt gjerne opp med ulike teksturer og nyanser, slik som 306 Lys Antikk, 303 Kalkhvit og 415 Koriander.

 

470 Soft Olive

SoftOlive_Opus_Fargekart_669x420.jpg

Bring Hellas og Middelhavet litt nærmere, med 470 Soft Olive på veggene. Denne nydelige krysningen av grått og grønt kommer til sin rett både på i gangen og i den åpne kjøkkenløsningen. Lek deg med matt mot blankt, og sett den gjerne sammen med 465 Myk Rose, 340 Velvet og 362 Varg.

 

Tips fra eksperten!
Gulvet er «grunnlaget» i hjemmet ditt, og kan påvirke både fargen og lyset i rommet. Test derfor veggfargen på en større flate, for å sikre den stemningen du ønsker.

387 Frost

Frost_Opus_Fargekart_669x420.jpg

387 Frost er en dus, oppløftende farge. Den er enkel å sovne til, og oppkvikkende å våkne til, derfor passer den perfekt inn på sove-, gjeste- eller barnerommet. Fargen er lys og virker svalende på varme sommerdager, men kan med fordel kombineres med varmere toner i de kalde årstidene. Kombiner gjerne med 351 Perlehvit, 386 Dråpe og 476 Solglød.

 

479 Camel

Camel_Opus_Fargekart_669x420.jpg

479 Camel er lun og gylden farge, inspirert av sol og ørkenlandskap. Denne bruntonen vil varme opp rommet, så du kan trygt bruke den i stuen, på kjøkkenet, ute i vinterstuen eller i vindfanget. Alene kan Camel bli litt dominerende, så forsøk gjerne å «løsne opp» litt, med 462 Vårsøg, 323 Krydder og 341 Basalt.

 

Dette er OPUS-maling

OPUS er vårt eget varemerke, bestående av blant annet interiør- og eksteriør-maling og grunning. Vi selger kun maling av ypperste kvalitet, for at du skal få det beste resultatet når du velger å handle hos oss. Du kan være helt sikker på at OPUS-maling har like god, eller bedre kvalitet enn andre malingsmerker.

Se vårt utvalg av OPUS-maling

 

100% Fornøyd-garanti på OPUS-maling

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med ditt kjøp av vår OPUS-maling, kan du alltids komme tilbake og bytte til en annen maling i samme prisklasse.

Dette gjelder også selv om du har åpnet og brukt produktet. Men husk at det må skje innen 10 dager. For å benytte garantien må original kvittering fremvises i byggevarehuset der varen ble kjøpt, så husk å ta den med når du kommer.
Merk at garantien ikke gjelder ved feil fargevalg.

Se hele fargekartet

Mer om 100% Fornøyd-garantien

Se også: