Talgø MøreRoyal logo banner
Bilde: Talgø MøreRoyal

 

Talgø MøreRoyal®

Premium materialer

Kun det beste er godt nok!
Talgø bruker kun førstesortert trevirke i produksjonen av MøreRoyal, og alle materialer gjennomgår en grundig kvalitetskontroll. I denne prosessen benyttes toppmoderne teknologi, som sørger for at materialene scannes og sjekkes opp mot strenge kvalitetskrav. Det gjør at Talgø trygt kan sette vårt kvalitetsstempel på all MøreRoyal som har passert våre interne kontroller.

Terrassebord

Gulvet på uteplassen gjør mer enn å dekke en funksjon – det gir deg også muligheten til å komplettere boligen eller hytta. MøreRoyal er ferdig behandlet terrassebord, lektegulv eller bryggedekke. Klassisk stil med eller uten riller, moderne stil med rette kanter og overflate med struktur som gir den børstede følelsen. Valget er ditt!

Grått terrassebord

Kledning og fasade

MøreRoyal kledning leveres i et bredt spekter av klassiske og moderne profiler, i flere ulike dimensjoner tilpasset ulike stilarter og arkitektur. Det blir en smakssak og praktisk vurdering om huset ditt skal ha stående eller liggende, smal eller bred, slett eller profilert kledning. Kanskje vil du kombinere flere typer kledning?

MøreRoyal fabrikkbehandlet kledning