Hent i butikk

Når du handler på monter.no henter du varene i det byggevarehuset som passer best for deg. Varene er klare for henting i løpet av neste virkedag (mandag - fredag) etter kl. 15. Vi sender deg en ordrebekreftelse på e-post så snart du har gjennomført betalingen din. Når varene er klare til henting sender vi deg en SMS. Vis frem denne ordrebekreftelsen sammen med legitimasjon når du skal hente varene dine.

Varer som ikke hentes

Hvis du glemmer å hente varene dine, sender vi deg en ny SMS etter to dager. På grunn av plassmangel i byggevarehuset vil varene i ordren din legges tilbake i butikken etter 10 virkedager etter at du fikk første hentemelding. Betalingsreservasjonen kanselleres i løpet av 14 dager. Blir du forhindret eller forsinket slik at du ikke klarer å komme til avtalt tid, kontakt byggevarehuset du har valgt å hente varene hos.

Varer som selges per meter

Varer som selges i meter, f eks. trelast må kjøpes i hele lengder. Har du spørsmål om levering? Kontakt vår kundeservice eller ditt nærmeste Montér byggevarehus. 

Tilhenger

Trenger du tilhenger? De fleste av våre byggevarehus har tilhenger du kan låne. Ta direkte kontakt med ditt byggevarehus for å avtale nærmere. Finn ditt byggevarehus.