Medlemsrabatter på opptil -40%!

Som medlem av Huseiernes Landsforbund får du alltid fast rabatt på byggevarer hos Montér. Rabattsatsene varierer fra -5 til -40 % og varierer fra varegruppe til varegruppe, så vi anbefaler at du spør betjeningen. Medlemsrabatter gjelder ordinære varer og ikke kampanjepriser eller nettopriser da dette er allerede rabatterte priser. Les mer om rabatter og vilkår.

Se eksempler på dine rabatter og fordeler

 

Ønsker du å bli medlem?

Bli medlem her, eller send SMS HL10 til 2007.

Har du glemt medlemsnummeret ditt? Send SMS med HUSEIER til 2007 så sender vi deg medlemsnummeret ditt dersom du er medlem. 

Vi hjelper deg!

Trenger du hjelp, eller ønsker å koble medlemskapet til kundenummeret hos Montér? Send medlemsnummer, telefonnummer og e-postadressen din til kundeservice, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

 

Se hvor mye du kan spare som medlem av Huseiernes Landsforbund i vår oversikt.

Les mer om rabatter og vilkår.

Rabatter og vilkår

  • Du får rabatt i alle Montér byggevarehus, i tillegg Optimeras anlegg i Trondheim, Arendal, Grorud og Ålesund. Rabatten får du uansett om du handler kontant, med byggekonto eller med Montérkort.
  • For å få rabatt behøver du kun medlemsnummeret ditt.
  • Rabatten varierer på ulike varer, og gjelder ikke på kampanjevarer eller nettopriser, da dette er allerede rabatterte priser.
  • Avtalen gjelder kun for privatkunder og kan ikke kombineres med andre rabatter fra for eksempel byggefirmaer, ferdighus eller prosjekter.