Medlemsrabatter på inntil 45 %

Som medlem av Huseierne får du alltid fast rabatt på byggevarer hos Montér. Rabattsatsene varierer fra -10 til -45 % på de ulike varegruppene. 

Noen eksempler på rabatter:

  • Gulv (parkett, laminat og vinyl): Inntil 10%
  • Garasjeporter: Inntil 15%
  • Maling, fugemasse, lim og sparkel: Inntil 15%
  • Takprodukter: Inntil15%
  • Trelast: Inntil 15%
  • Hvitevarer: Inntil 25%
  • AUBO kjøkken: 25%
  • Vinduer fra Gilje, Natre, NorDan og Lyssand: Inntil 45%

Dette er rabatter på noen utvalgte kategorier. Har du registrert Huseierne-medlemskap i din Montér-profil kan du se de rabatterte prisene på monter.no. Du kan også spørre i ditt byggevarehus.

2 % Huseierrabatt

Alle medlemmer får i tillegg 2% Huseierrabatt på ordinære avtalepriser og kampanjepriser i byggevarehusene. Dette gis på alle varer og 2% ekstra rabatt vises på kasselappen når du handler. Gjelder ikke handel på nett.

Kampanjetilbud: -30 % på AUBO-kjøkken

Nå har vi kampanje på kjøkken fra AUBO for deg som Huseierne-medlem. I tillegg til den faste medlemsrabatten på -25 % har vi nå kampanje med -5 % ekstra rabatt, dette gir totalt en rabattt på -30%.

Kampanjen gjelder frem til 31. desember.

Slik handler du på nett med dine Huseierne rabatter

For å kunne få dine rabatter når du handler på monter.no, må du ha en profil på monter.no. Deretter fyller du inn medlemsnummeret ditt under medlemskap. Du vil da kunne se din rabatterte priser på monter.no. 2% huseierrabatt gjelder kun i byggevarehus.

Her kan du lage profil eller logge inn.

Bli medlem i Huseierne?

Eier du din egen bolig og er opptatt av vedlikehold og byggeprosjekter, da er det smart å bli medlem av Huseierne.

Vil du ha noen av markedets beste rabatter på byggevarer

Ønsker du å bli medlem i Huseierne, klikk her, eller send SMS HL10 til 2007.

Har du glemt medlemsnummeret ditt? Send SMS med HUSEIER til 2007 så sender mottar du medlemsnummeret ditt dersom du er medlem. 

Vilkår

  • Du får rabatt i alle Montér byggevarehus, i tillegg Optimeras anlegg i Trondheim, Arendal, Grorud og Ålesund.
  • Rabatten får du uansett om du handler kontant, med byggekonto eller med Montérkort.
  • For å få rabatt behøver du kun medlemsnummeret ditt.
  • Rabattene varierer på ulike varer, og gjelder ikke på kampanjevarer eller nettopriser, da dette er allerede rabatterte priser, men som medlem får du alltid 2% Huseierrabatt på både ordinære avtalepriser og kampanjepriser.
  • Avtalen gjelder kun for privatkunder og kan ikke kombineres med andre rabatter fra for eksempel byggefirmaer, ferdighus eller prosjekter.