Angre- og returrett

Angrer du på kjøpet ditt? Da kan du returnere varen til oss etter angrerettlovens bestemmelserAngreretten gjelder fra 14 dager etter at du hentet varen din hos oss. Angreretten gjelder kun når du handler i nettbutikken gjennom konseptet "Klikk & hent". Fyll ut angrerettskjemaet, ta med deg dette og ordrebekreftelsen sammen med varene du ønsker å returnere i samme byggevarehus som du hentet varene dine. Du kan ikke sende produktet til vårt hovedlager. Vi registrerer returen din i kassen og tar i mot varene du vil returnere. Du er selv ansvarlig for å dekke eventuelle returkostnader. Du kan lese mer om reglene for angrerett i våre salgsbetingelser. 

Du kan undersøke produktet før du angrer på kjøpet, men varen må likevel kunne leveres tilbake til Montér i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da du mottok den. Du bør levere varen tilbake til Montér i originalemballasjen hvis dette er mulig. Du har rett til å benytte deg av angreretten på en vare du allerede har brukt, mot en verdireduksjon. 

Varer som ikke kan returneres

Det er dessverre ikke mulig å bytte eller returnere tilvirkningsvarer eller varer som ikke holder salgbar stand.  Tilvirkningsvarer er varer laget spesielt til deg som for eksempel ferdigblandet maling og kappet trelast. 

Bytting av varer

Ønsker du å bytte inn en vare gjør du dette i byggevarehuset du hentet varene i, innen 14 dager etter at du hentet varen din. Husk at varen du ønsker å bytte må være i tilnærmet samme stand som du mottok den, slik at den kan selges videre.

Reklamasjon

Har du vært uheldig og mottatt en vare det er noe feil med eller har en vare blitt ødelagt? Ta med varen og kvitteringen din til byggevarehuset du hentet varene hos, så hjelper vi deg. Fortell oss hva som er galt med varen slik at vi kan vurdere feilen. I noen tilfeller er vi nødt til å sende varen til leverandøren. Blir reklamasjonen din godkjent, gir vi deg ny vare, pengene tilbake, eller en tilgodelapp. I noen tilfeller vil vi sende inn varen slik at den blir reparert for deg. Du kan lese mer om reglene for reklamasjon i våre salgsbetingelser.

Reklamasjon på kjøkken?

Fyll ut skjema for kjøkkenreklamasjon, og våre kjøkkenselgere hjelper deg videre.

Tilbakebetaling

Når du returnerer varer tilbakebetaler vi kjøpesummen til deg innen 14 dager fra vi mottar varen. Husk å oppgi kontonummeret ditt i kassen når vi registrerer returen din.

Hvis vi mot formodning er utsolgt for en vare du har reservert og du ikke ønsker erstatningsvare, sletter vi reservasjonen din.  

Kjøp av trelast

All trelast hos Montér leveres i løpende lengder. Når vi plukker din ordre kan derfor lengden avvike noe fra bestillingen din. Du vil kun betale for mengden du mottar ved utlevering.

Har du spørsmål om retur, bytte eller reklamasjon? Kontakt vår kundeservice eller ditt nærmeste Montér byggevarehus.