Skal du i gang med et nytt oppussingsprosjekt?

Da har du kommet rett! Vi i Montér har kunnskapen og produktutvalget du trenger for å lykkes. Enten du skal legge nytt gulv, gi stua et nytt strøk maling, eller som Hanne, skal lydisolere Stine-mors øverom, deler vi gledelig av vår kunnskap. Kom innom ditt nærmeste byggevarehus for råd og veiledning til hvordan gå i gang med ditt neste oppussingsprosjekt.

Enten du har pusset om mye tidligere og kun trenger litt hjelp eller nå står overfor livets første oppussingsprosjekt, kan du være sikker på at du har oss i ryggen. Sjekk ut våre byggeprosjekter og DIY-er! Der tar vi deg gjennom hele prosjekter fra planlegging til ferdig resultat. Se blant annet hvordan du bygger en lettvegg med innerdør.

Handleliste til en komplett lettvegg med innerdør og isolasjon

Bredt utvalg av interiørmaling

Hos oss finner du et bredt utvalg av interiørmaling. Velg malingstype etter bruk og velg en glansgrad som sikrer en overflate som passer rommet og gir ønsket effekt. Les mer om maling, og se de nyeste fargekartene her!

Prismatch på beis og maling

Hos oss finner du et bredt utvalg beis og interiørmaling fra kjente merkevarer som Jotun, Trestjerner og vår egen merkevare Opus. Vi har dessuten Prismatch på all beis og maling, så hos oss kan du være sikker på at du får gode priser på produktene du trenger til ditt neste maleprosjekt!

Forarbeid og maleverktøy 

Husk at godt forarbeid er avgjørende for et varig maleresultat og at godt maleverktøy er halve jobben!  Hos oss finner du et utvalg pensler og ruller, med og uten vinkel slik at du kan velge det maleverktøyet som passer best til ditt prosjekt. Velg mellom kjente kvalitetsmerker som Jordan og Tesa eller vår egen merkevare Opus. 

Byggeservice - hjertet i byggevarehuset

I Byggeserviceavdelingen i byggevarehuset hjelper vi deg med dine små og store prosjekter. Planlegging, valg av løsnigner og gjennomføring av prosjekt, er alle deler vi kan hjelpe deg i gang med.