Gulv i førsteklasses kvalitet fra BerryAlloc

Gjør hjemmet til en bekymringsfri sone med et førsteklasses laminatgulv som ikke riper, er lett å rengjøre og garantert vil vare livet ut.

Ocean+

Trenger du et gulv i et rom der det lett kan forekomme vannsøl? Da kan du velge et Ocean+ laminatgulv i hjemmet ditt. Det er vannavvisende takket være vår banebrytende hydro+-teknologi.

Gjør hjemmet til en bekymringsfri sone med et førsteklasses laminatgulv som ikke riper, er lett å rengjøre og garantert vil vare livet ut. Med Ocean+ kan du fryde deg hvert skritt på veien og åpne opp for hygge og komfort. Gulvene våre er jo nettopp laget for gode stunder. Bekymringsfrie, gode stunder.

Hvorfor velge laminatgulv fra BerryAlloc?

1. Vannavvisende: Skjedde det et lite uhell? Ikke noe problem. Overflaten på laminatplankene fra BerryAlloc absorberer ikke væske og gir derfor god beskyttelse mot søk. Med hydro+ teknologien får du et vannavvisene gulv som kan motstå de aller fleste typer søl. 

2. Ripebestandig: Er du usikker på hvordan det nye gulvet vil tåle møtet med husets kjæledyr? Vi kan allerede si med sikkerhet at det kommer til å gå helt fint! Laminatgulvene er svært ripebestandig takket være materialer i førsteklasses kvalitet, så labber og klær har lite å stille opp med her. 

3. Lett å montere: Med riktig verktøy og instruksjonene tilgjenglig (du finner dem i pakken eller på BerryAllocs nettsted og YouTube-kanal) er du godt forberedt til en rask og enkel montering. 

4. Bærekraftig: Gulvene våre er kke bare laget med din komfort i tankene, men også med stor respekt for miljøet. BerryAlloc jobber med å produsere så lite avfall som mulig. 

5. Lett å vedlikeholde: Flekker og søl tørkes enkelt vekk og etterlater en skinnende ren overfalte. 

6. Sterkt gulv: Bruk av førsteklasses materialer og et solid låsesystem gir et gulv som er laget for å vare, med ypperlig slutestyrke og ripebestandighet.