-25% på alle kjøkkenmodeller fra AUBO

Frem til 04. juni får du som kundeklubbmedlem -25% på alle kjøkkenmodeller fra AUBO.

Bestill gratis kjøkkenmøte

Vet du allerede hvilken stil du er ute etter?

Dersom du allerede har gjort deg opp mening om hvordan ditt neste kjøkken skal se ut, kan du lese mer og la deg inspirere av utvalget innenfor kjøkken i hvite nyanser, mørke farger og utførelser i eik. 

8 gode grunner til å velge kjøkken fra AUBO

1. Sikkerhet og dansk stabilitet
Familievirksomheten AUBO har mer enn 30 års erfaring med å skape de beste produkter og opplevelser for kundene. AUBO Kjøkken står i dag som en av de store kjøkkenprodusentene i Danmark, og er blant de aller siste som er 100% privateid. Velg trygt fra et stort utvalg kjøkkenmodeller!

2. Kjøkken i alle prisklasser
AUBO leverer kjøkken i alle prisklasser, og med et stort utvalg av elementer kan vi oppfylle stort sett alle dine kjøkkendrømmer. Fra store luksus-løsninger som binder hele huset sammen, til små prisbevisste og praktiske forbedringer. Ingen prosjekter er for store og ingen for små.

3. Høye krav til kvalitet
For oss er det en æressak å kunne stå inne for det vi leverer til deg. Derfor har vi valgt AUBO, som konsekvent samarbeider med de beste vesteuropeiske produsenter, og som alltid leverer varer til vår høye standard.

4. Gratis 3D-tegning
For å få akkurat den løsningen du drømmer om, må du kunne se det hele for deg. Hva har du vært fornøyd med i ditt tidligere kjøkken, og hvilke krav og ønsker vil du gjerne ha oppfylt? Sammen med deg tegner vi kjøkkenet ut i 3D, så vet du nøyaktig hvordan ditt nye kjøkken blir.

5. Koordinering på tvers av håndverkere
Det er som regel mange ting som skal koordineres og times når et kjøkken skal renoveres. Når du velger kjøkken fra AUBO vil du få håndplukket de best egnede håndverkerne, og de blir booket til riktig jobb og riktig tid - Så du kan være trygg på at du får en effektiv og korrekt byggeprosess.

6. Kjøkken levert hjem – til avtalt tid
Når du har bestilt ditt AUBO-kjøkken, leveres det komplett og i tide. AUBO lagerfører størstedelen av sortimentet. Dersom det likevel skjer en feil, setter vi vår ære i å utbedre denne omgående.

7. BREEAM-NOR®
BREEAM-NOR er verdens eldste og Europas mest utbredte miljøkonsept når det gjelder inneklima og bærekraftighet.
BREEAM-NOR-sortimentet fra AUBO omfatter et stort utvalg av dører, skap, innredningsløsninger og benkeplater. Sortimentet er uten merkostnad i forhold til gjeldende, veiledende utsalgspris.

8. Montér Kjøkkensentre
Du kan se de ulike AUBO-modellene ved å besøke et av våre mange kjøkkensentre (se oversikt nedenfor). Vårt mål er at du kommer inn som kunde og går ut igjen som vår ambassadør. Vi gleder oss til å ønske deg vel-kommen!

Som medlem i Montér Kundeklubb er det du som får de beste medlemsfordelene.

Ikke kundeklubb medlem?

Bli kundeklubb medlem
MKK