Gulv i førsteklasses kvalitet fra BerryAlloc

Gulv for alle typer rom... og for alle slags livsstiler. Det er derfor høytrykksgulvene våre er slitesterke. Disse gulvene i premiumkvalitet tåler alt livet har å by på, enten det gjelder intens bruk i næringslokaler eller hjemme sammen med familie, venner og kjæledyr.

Grand Majestic

I tidløse og elegante tredekorer fanger Grand Majestic naturens beroligende kraft i et gulv som kan takle alt livet har å by på.

Med sine 2,4 meter lange og og 30 cm brede planker gir denne nye kolleksjonen en fantastisk følelse av åpen romslighet.

Grand Majestic er designet og produsert i Norge og representerer den siste utviklingen innen den progressive teknologien til BerryAlloc høytrykkslaminatgulv. Grand Majestic er en sammensmeltning av trendsettende estetikk med høy ytelse og er toppen av vår HPL-innovasjon: verdens sterkeste laminatgulv i en planke med ekstraordinære dimensjoner som fremdeles er lett å installere og enkel å ta vare på.

Hvorfor velge høytrykkslaminat fra BerryAlloc?

1. Vannavvisende: Skjedde det et lite uhell? Ikke noe problem. Overflaten på laminatplankene fra BerryAlloc absorberer ikke væske og gir derfor god beskyttelse mot søl. Med hydro+ teknologien får du et vannavvisene gulv som kan motstå de aller fleste typer søl. 

2. Livstidsgaranti: Takket være omfattende testing av styrke, vannbestandighet, slagfasthet, falming, misfarging, stabilitet og slitasje, kan vi med hånden på hjertet si at dette gulvet oppfyller kravene til livstidsgaranti for bruk i boliger.

3. Bærekraftig: Gulvene våre er kke bare laget med din komfort i tankene, men også med stor respekt for miljøet. BerryAlloc jobber med å produsere så lite avfall som mulig. 

4. SilentSystem: Det lydabsorberende underlaget, som er festet til gulvbordet, demper støy med mer enn 19 desibel. Det integrerte underlaget gjør at du ikke trenger å tenke på å velge og legge et separat underlag. Leggingen av gulvet skjer derfor i én enkelt sømløs operasjon.

5. Ripebestandig: Er du usikker på hvordan det nye gulvet vil tåle møtet med husets kjæledyr? Vi kan allerede si med sikkerhet at det kommer til å gå helt fint! gulvene er svært ripebestandig takket være materialer i førsteklasses kvalitet, så labber og klær har lite å stille opp med her. 

6. Sterkt: Mistet du noe tungt på gulvet? Ta det helt med ro. Den tykke kvalitetsoverflaten har et supersterkt beskyttelseslag. Selv ved kraftige slag og støt blir det ikke merker eller skader.