Gulv i førsteklasses kvalitet fra BerryAlloc

Gulv for alle typer rom... og for alle slags livsstiler. Det er derfor høytrykksgulvene våre er slitesterke. Disse gulvene i premiumkvalitet tåler alt livet har å by på, enten det gjelder intens bruk i næringslokaler eller hjemme sammen med familie, venner og kjæledyr.

Grand Avenue

Grand Avenues spektakulære, ekstra lange bord på 2,4 meter gjør at rommet føles større enn det er.

Et utvalg på hele 22 ulike tredekorer venter deg. Inspirert av ikoniske bulevard i verdens storbyer gir Grand Avenue rommet en sofistikert atmosfære. Du vil uten tvil finne en stil som passer deg, og i en størrelse som garantert vil imponere.

Hvorfor velge høytrykkslaminat fra BerryAlloc?

1. Vannavvisende: Skjedde det et lite uhell? Ikke noe problem. Overflaten på laminatplankene fra BerryAlloc absorberer ikke væske og gir derfor god beskyttelse mot søl. Med hydro+ teknologien får du et vannavvisene gulv som kan motstå de aller fleste typer søl. 

2. Livstidsgaranti: Takket være omfattende testing av styrke, vannbestandighet, slagfasthet, falming, misfarging, stabilitet og slitasje, kan vi med hånden på hjertet si at dette gulvet oppfyller kravene til livstidsgaranti for bruk i boliger.

3. Bærekraftig: Gulvene våre er kke bare laget med din komfort i tankene, men også med stor respekt for miljøet. BerryAlloc jobber med å produsere så lite avfall som mulig. 

4. SilentSystem: Det lydabsorberende underlaget, som er festet til gulvbordet, demper støy med mer enn 19 desibel. Det integrerte underlaget gjør at du ikke trenger å tenke på å velge og legge et separat underlag. Leggingen av gulvet skjer derfor i én enkelt sømløs operasjon.

5. Ripebestandig: Er du usikker på hvordan det nye gulvet vil tåle møtet med husets kjæledyr? Vi kan allerede si med sikkerhet at det kommer til å gå helt fint! gulvene er svært ripebestandig takket være materialer i førsteklasses kvalitet, så labber og klær har lite å stille opp med her. 

6. Sterkt: Mistet du noe tungt på gulvet? Ta det helt med ro. Den tykke kvalitetsoverflaten har et supersterkt beskyttelseslag. Selv ved kraftige slag og støt blir det ikke merker eller skader.