Interiør- og bygningsplater

Vi har ett bredt utvalg av bygningsplater i forskjellige typer som gipsplater, MDF, sponplater, OSB, kryssfiner og interiørplater.

MDF-plater

MDF er trefiberplater som er limt sammen. Platene er stabile, fleksible og robuste som gjør at de kan brukes til mye og fås i forskjellige tykkelser. Platene kan overmales om ønskelig.

Se hele utvalget av MDF-plater

Hobbyplater

Hobbyplater er perfekte å bruke til hyller, benker, og andre snekkerarbeider.

Se hele utvalget av hobbyplater

Huntonitt trefiberplater

Lekre, kostemalte veggplater fra Huntonit med en diskret fuge og uten freste bord. Platene kan overmales om ønskelig. Huntonits ferdigmalte veggplater er miljøvennlige og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

Se hele utvalget av trefiberplater

Baderomsplater

Skal du pusse opp eller legge nytt bad? Vi har vantette og slitesterke baderomsplater fra kjente merkevarer som Fibo, BerryAlloc og Opus.

Se vårt utvalg av baderomsplater

Kjøkkenplater

Skal du bygge nytt kjøkken, eller pusse opp det gamle? Eller ønsker du bare en liten forandring? Vi har kjøkkenplater fra de kjente merkevarene BerryAlloc og Fibo, som vil løfte kjøkkenet til nye høyder. 

Se vårt utvalg av kjøkkenplater

Gipsplater

Med gipsplater får du raskt og enkelt rette og pene vegger, både utendørs og innendørs. Hos Montér finner du gipsplaten som passer deg, fra kjente merkevarer som Gyproc og Norgips.

Tips! 
Bruk skrufast gips for å skru rett i veggen, uten plugger. 

Se hele utvalget av gipsplater i nettbutikken