Bjelin

Bjelin er en svensk gulvprodusent som produserer herdede tregulv med europeisk FSC-sertifisert tre. Alle gulvene har banebrytende teknologi utviklet av søsterselskapet Välinge Innovation, oppfinnerne av det første mekaniske gulvlåsesystemet.

Ved å produsere med Woodura®-teknologien kan Bjelin produsere et 100 % ekte tregulv ved å binde en tynn trefinér til en trefiberkjerne (HDF) kombinert med et unikt pulverblandingslag som herder gulvet. Denne prosessen gjør gulvene 3 ganger sterkere enn tradisjonelle tregulv med en vannavstøtende overflate som også er ekstremt bestandig mot inntrykksmerker og hakk. Ti ganger mer gulv kan produseres av samme mengde tømmer, og alt avfall resirkuleres for å lage mer trepulver som igjen brukes til å forsterke gulvene.

For en enkel og rask installasjon uten skruer eller lim, er det nye gulvlåsesystemet 5G® Dry™ en selvfølge på alle herdede tregulv Bjelin leverer. Denne er lekkasjesikker, med vanntette skjøter som hindrer vann og søl i å sive gjennom skjøtene og skade undergulvet og kjernen. Gulvene kan legges i områder opptil 25 x 25 meter.

Bjelin har fabrikker i Sverige og Kroatia, nær Europas største sammenhengende eikeskog, Spacva, kjent for sin vakre og edle eik. Solcellepaneler på fabrikktakene har som mål å produsere en betydelig del av selskapets elektrisitet.

LARVIK

Larvik har en lys, hvit fargetone og en select sortering som gir en ren og harmonisk følelse. Bjelins herdede tregolv er tre ganger mer slagfaste sammenlignet med tradisjonell parkett. Disse gulvene egner seg til bruk i alle deler av hjemmet. Et ekte tregulv produsert på et klimasmart måte, til en rimelig pris.

Bjelin Herdet tregulv Larvik hvit XXL

Se hele utvalget fra Bjelin i nettbutikken 

Se mer