Hos oss får du maling med prismatch, veiledning og maleverktøy

Hos Montér får du prismatch på Jotun maling inkludert Jotun Lady. Opus, innendørsmaling, utendørsmaling, gulvmaling og stort utvalg tilleggsprodukter inngår i produktspekteret. I Byggevarehusene våre får du alt på ett sted.

Jotun og Opus er sentrale merkenavn i vårt utvalg. Med vår prismatch på Jotun maling er du alltid sikret lavpris. Maling er ofte bare en del av prosjektet. Hos Montér får du alt du trenger inkludert andre byggevarer, råd og veiledning. Som Norges største byggevarekjede finner de fleste oss i nærheten .

Montér er blant landets aller største malingsleverandører. Det vil du se på det store utvalget vårt.

Utvalget inkludert innendørsmaling/interiørmaling, gulvmaling, utendørsmaling, Jotun Lady, Jotun Drygolin, Opus, beis, oljemaling, malerpensler, grunning, fug, lim fra blant annet Casco, sparkel, markeringstape, spraymaling, malingsfjerner og mer.

Maling innendørs og utendørs

Valg av maling handler om hvordan vi skal ha det rundt oss i hus, hjem, hytte, arbeidsplasser og andre steder vi oppholder oss. Malingprodukter for møbler, båt, gulv, fliser og våtrom er en del av bildet hvor riktig valg  er avgjørende for resultat og holdbarhet.

Derfor har vi i Montér valgt å sertifisere oss som malingsekspert. Hos oss er du i trygge hender enten du skal male for første gang eller er en erfaren malermester. Hos oss får du innendørsmalingen og utendørsmalingen du trenger, og de andre relaterte malingsproduktene som bidrar til vellykket maling.

Opus maling vår egen merkevare

Opus er vår egen merkevare. Du får 100% fornøydgaranti på Opus maling. Utvalget Opus inkluderer prisgunstige produkter som er produsert hos kjente merkevareprodusenter. For deg betyr det høy kvalitet til lavere pris fordi vi har kjøpt inn i stort volum for deg og våre andre kunder.

Opus inkluderer også pensler og andre malingsverktøy. 
Novipro er et annet malingrelatert merkenavn som mange har gjort seg kjent med. Novipro er en kvalitetsserie av lim og fugemasser rettet mot den profesjonelle bruker.

Jotun interiørmaling, utendørsmaling og båtmaling

Som en av Norges største malingsforhandlere har vi naturligvis et stort utvalg av Jotun. Den norske produsenten Jotun har levert til norske hjem og virksomheter helt siden 1926. Produktene fra Jotun og alt som er skapt rundt produsenten gir også hjelp og inspirasjon til å finne vakre fargekombinasjoner, få gode idéer og velge ulik glans på overflater.

Vi har kanskje ikke alt på lager i alle våre byggevarehus. Men, byggevarehusene våre kan skaffe det meste av det du trenger. Bestill maling i nettbutikken vår er en annen mulighet. Klikk & hent gjør det enkelt.

Jotun Lady innemaling

Jotun interiørmaling finner du selvsagt hos oss. I Jotun Lady-serien har du et bredt utvalg. Hos oss får du hjelp til å finne riktig farge og type.

Jotun Drygolin utendørsmaling

Utendørsmalingen Jotun Drygolin er kjent for mange som en maling som tåler de tøffeste forhold som en utemaling kan bli utsatt for. Jotun Drygolin kommer i mange typer.

Jotun Yachting båtmaling

Båtpuss! Maling av båt er hygge og noe som bare skal gjøres. Jotun båtmaling går under merkenavnet Jotun Yachting. Bestill hos oss!

Jotun og Opus

• Merkenavnene Opus og Jotun (inkludert Jotun Lady) er sentrale i utvalget
• Få prismatch på Jotun ved å vise bevis på billigere pris hos konkurrent.
• Prismatcen gjelder også for Jotun beis. Du får i praksis like lav pris som hos konkurrenten eller billigere når vi allerede er prisvinner
• Få råd av eksperter. Du finner oss over det meste av landet. Vi er sertifisert malingsekspert
• Stort utvalg i både butikk og nettbutikk