Går du med planer om nytt kjøkken?

Vi hjelper deg med tips og råd til ditt ønskekjøkken! Tar du med mål av rommet, kan vi også hjelpe deg med å få det tegnet opp.

 

Book gratis kjøkkenmøte

Vi tegner ditt ønskekjøkken! Bestill et gratis kjøkkenmøte med en av våre kjøkkeneksperter i dag. Har du bilder eller tegninger av dagens kjøkken, last det opp sammen med møte-bestillingen.

Vi tegner kjøkken alle hverdager.

Du kan se kjøkkenutstillingene i våre kjøkkensentre (se liste nedenfor) eller sjekk ut alle våre kjøkkenmodeller fra AUBO her på monter.no! 

8 gode grunner til å velge kjøkken fra AUBO

Kjokkenmote_teaser_669x420.jpg

1. Sikkerhet og dansk stabilitet
Familievirksomheten AUBO har mer enn 30 års erfaring med å skape de beste produkter og opplevelser for kundene. AUBO Kjøkken står i dag som en av de store kjøkkenprodusentene i Danmark, og er blant de aller siste som er 100% privateid. Velg trygt fra et stort utvalg kjøkkenmodeller!

2. Kjøkken i alle prisklasser
AUBO leverer kjøkken i alle prisklasser, og med et stort utvalg av elementer kan vi oppfylle stort sett alle dine kjøkkendrømmer. Fra store luksus-løsninger som binder hele huset sammen, til små prisbevisste og praktiske forbedringer. Ingen prosjekter er for store og ingen for små.

3. Høye krav til kvalitet
For oss er det en æressak å kunne stå inne for det vi leverer til deg. Derfor har vi valgt AUBO, som konsekvent samarbeider med de beste vesteuropeiske produsenter, og som alltid leverer varer til vår høye standard.

4. Gratis 3D-tegning
For å få akkurat den løsningen du drømmer om, må du kunne se det hele for deg. Hva har du vært fornøyd med i ditt tidligere kjøkken, og hvilke krav og ønsker vil du gjerne ha oppfylt? Sammen med deg tegner vi kjøkkenet ut i 3D, så vet du nøyaktig hvordan ditt nye kjøkken blir.

5. Koordinering på tvers av håndverkere
Det er som regel mange ting som skal koordineres og times når et kjøkken skal renoveres. Når du velger kjøkken fra AUBO vil du få håndplukket de best egnede håndverkerne, og de blir booket til riktig jobb og riktig tid - Så du kan være trygg på at du får en effektiv og korrekt byggeprosess.

6. Kjøkken levert hjem – til avtalt tid
Når du har bestilt ditt AUBO-kjøkken, leveres det komplett og i tide. AUBO lagerfører størstedelen av sortimentet. Dersom det likevel skjer en feil, setter vi vår ære i å utbedre denne omgående.

7. BREEAM-NOR®
BREEAM-NOR er verdens eldste og Europas mest utbredte miljøkonsept når det gjelder inneklima og bærekraftighet.
BREEAM-NOR-sortimentet fra AUBO omfatter et stort utvalg av dører, skap, innredningsløsninger og benkeplater. Sortimentet er uten merkostnad i forhold til gjeldende, veiledende utsalgspris.

8. Montér Kjøkkensentre
Du kan se de ulike AUBO-modellene ved å besøke et av våre mange kjøkkensentre (se oversikt nedenfor). Vårt mål er at du kommer inn som kunde og går ut igjen som vår ambassadør. Vi gleder oss til å ønske deg vel-kommen!

 

Se kjøkkenutstilling i disse Montér byggevarehusene:

Montér Andenes

Montér Kirkenes

Montér Sauda

Montér Andersen Kaupanger

Montér Klett

Montér Skien

Montér Andersen Lærdal

Montér Kragerø

Montér Skjervøy

Montér Andersen Årdal

Montér Kvismo

Montér Solhaug Ørnes

Montér Bloch Hammerfest

Montér Lier

Montér Sortland

Montér Brekstad Ørlandet

Montér Lillestrøm

Montér Stord

Montér Brønnøysund Bygg-Gros

Montér Lurøy

Montér Storkaas

Montér Egersund

Montér Lyngdal

Montér Storslett

Montér Farsund

Montér Minde

Montér Svelvik

Montér Finnsnes

Montér Molde

Montér Sørlandsparken

Montér Forus Stavanger

Montér Mosjøen Næstby

Montér Tromsø

Montér Gol

Montér Narvik

Montér Tønsberg

Montér Hamar

Montér Rakkestad

Montér Øksnes

Montér Harstad

Montér Grong

Montér Østfoldhallen

Montér Haugesund

Montér Sandnessjøen Sørra

Montér Østlyngen