Slik setter du opp garderobeinnredning

Visste du at garderobeinnredning er noe du enkelt kan montere selv? La oss vise deg hvordan i vår gjør-det-selv video.

Ny garderobe på 1-2-3

Å montere garderobeinnredning er ikke så vanskelig som man skulle tro, og det trenger heller ikke ta mye tid. 

Det første du trenger å gjøre er å pakke ut alle elementene og få en oversikt over hva du har. Identifiser hva som skal brukes hvor, sjekk at du har alle delene du trenger og at ingenting er skadet. Finn deretter frem verktøyene du trenger.

Slik gjør du:

  1. Ta et totalt breddemål av veggen, og kapp den ene skinnen etter målet.
  2. Skru skinnene fast helt øverst på veggen. Husk å skru skinnene med utsparingene nedover. Dette er for å tre på de vertikale skinnene.
  3. Plasser skinnen helt øverst på veggen, og tegn med en blyant i hullene. Bruk et vater for å sjekke at det blir rett. Ta bort skinnen og forborr der hvor du tegnet. Dette gjør det lettere å skru opp senere.
  4. Deretter er det bare å skru fast skinnen i de forborrede hullene.
  5. Sjekk med vater at det har blitt rett.
  6. Nå gjenstår det bare å tre på de vertikale skinnene. Tre dem på i utsparingene og skyv dem utover i henhold til hva slags detaljinnredning du skal ha. Sorter detaljinnredningen etter hva som passer sammen, og fest elementene på skinnene i den høyden du ønsker.
  7. Til slutt er det bare å fylle ut innredningen med det du måtte ønske.

Ønsker du å designe din egen garderobe selv? Prøv Elfa planleggingsprogram og lag alt fra en liten bokhylle til en fullinnredet garderobe med skyvedører og innredning!

La oss hjelpe deg med planlegging og gjennomføring!

For mange kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte i planleggingen av en ny garderobe, og hvordan den skal monteres. Frykt ikke, her er det hjelp å få!

Montér Byggeservice kan hjelpe til med blant annet planlegging, kostnadsestimering, tegning, materialvalg og hjemkjøring. Dersom du ikke er komfortabel med å gjøre arbeidet selv, formidler vi dyktige håndverkere som kan gjøre jobben for deg.

I tillegg har mange av våre medarbeiderne fagutdannelse fra byggebransjen eller mange års erfaring fra byggevarehuset.

Kom i kontakt med Byggeservice i ditt nærmeste byggevarehus!

Finn ditt nærmeste byggevarehus