Slik bygger du garasje

 

Før du begynner

En garasje kan romme mye mer enn bilen. Den kan også fungere som oppbevaringsbod, hobbyrom, smørebod og utstyrsbod. Garasjen bør også passe til din stil. Vi hjelper deg gjerne med å tegne garasjen du ønsker deg. Her får du noen gode råd på veien til ny garasje.

Vi guider deg gjennom hele byggeprosjektet. Her vil vi se på:

  1. Planlegging: Muligheter, behov og budsjett
  2. Velge garasje
  3. Tegninger og søknad
  4. Grunnarbeid og oppsett
  5. Montere garasjeport
  6. Vedlikehold
  7. Innredning av garasjen
  8. Handleliste - Hva koster bestselgeren vår Odin?

Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk og vi leverer varene helt hjem til deg hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

Be om pris på ditt garasjeprosjekt

Steg 1: Planlegge: Muligheter, behov, budsjett 

Før du setter i gang bør du tenke gjennom hvilket behov garasjen skal dekke. Sjekk om du har budsjettet som skal til for å bygge drømmegarasjen, eller om du må gjøre noen justeringer. Vurder om du skal bygge garasjen selv, eller få hjelp av andre. Husk også byggesøknad!

Steg 2: Velge garasje

Hos Montér finner du et stort utvalg av garasjer i ulike stiler, både enkle og doble. Ta en titt på garasjemodellene og se om du finner en modell etter dine ønsker og behov. Det er selvfølgelig også mulig å tegne garasje selv, og vi hjelper deg gjerne.

Steg 3: Tegninger og søknad

Enten du skal erstatte en gammel garasje eller bygge en helt ny, kan det dukke opp mange problemstillinger. Her har vi samlet de vanligste spørsmålene, sånn at du enkelt og raskt får svar på det du lurer på.

Steg 4: Grunnarbeid og oppsett

Når du skal bygge garasjen anbefaler vi deg å se disse instruksjonsvideoene, som veileder deg trygt og grundig gjennom alle fasene i riktig rekkefølge.

Steg 5: Montere garasjeport

Oppgrader garasjen med en ny port. Her får du en guide til hvordan du monterer motorisert garasjeport.

Steg 6: Behandling og vedlikehold

Om du er nøye med vedlikehold av garasjen din, sikrer du god funksjon og en varig pen overflate. Her gir vi deg noen tips til hvordan du tar vare på garasjen. 

Steg 7: Innredning

Utnytt plassen i garasjen på best mulig måte! Vi har samlet noen tips og råd som skaper orden i garasjen, boden og andre steder for oppbevaring.

Steg 8: Handleliste

Ta en titt på Odin – vår bestselgende garasje. Klikk inn og se materialliste, prisestimat og tegninger.

 Relaterte tjenester