Kataloger

Her finner du et større utvalg av våre nye brosjyrer innen det meste som har med bygging, rehabilitering og oppussing å gjøre.

 

 • Kjøkken, bad og garderobe katalog

  Den mest populære katalogen vår har virkelig fått et løft. Nye kjøkken, hvitevarer og tilbehør gjør katalogen enda mer interessant og et bredt sortiment baderomsmøbler og garderobe er med på å heve kvaliteten. 

  Last ned

 • Gulv og vegg katalog

  Denne katalogen bugner av nyheter, deriblandt samtlige Opus parkett og laminatgulv. Legg spesiellt merke til oljede parkettgulv, her er det mye nytt og lekkert å velge i. Vi har tatt med interiørplater i katalogen, et stort utvalg fra vårt brede Montér sortiment.

  Last ned

 • Opus gulvunderlag brosjyre

  Finn ut hvilket gulvunderlag som passer ditt nye gulv best.

  Last ned

 • Varme katalog

  Montér har det du trenger av varmeprodukter til din bolig fra kjeller til pipe. I tillegg til opptenningsbriketter, vedkurver og vedbærere, får du elektrisk varme, gassvarme, parafinbrenner, vedovner og peiser i et utall varianter.

  Brannmur og pipe får du selvsagt også hos oss.

  Vi formidler også montering av ildsted. En pakkeløsning fra oss til DEG!

  Last ned

 • Tak og fasade katalog

  Alle husets 5 fasader samlet i en katalog, oppdatert med de siste produktnyhetene innen taktekking og kledning.

  Last ned

 • Dør og vindu katalog

  Katalogen er oppdatert med alle nyheter på dør og vindu. Les også om Boligsikring i katalogen.

  Last ned

 • Garasje, Bod og Driftsbygning katalog

  Katalogen inneholder alle våre Montergarasjer. I tillegg har vi utarbeidet 2 driftsbygninger som er vist i katalogen, disse er aktuelle for alle med større eiendommer og flere typer kjøretøy og oppbevaringsbehov. Til hager i urbane strøk har vi laget 3 hage/redskapsboder.

  Og alt finner både du også på garasjekalkulatoren, her kan du lett få en oversikt på hva din drømmegarasje eller bod koster.

  Last ned

Bestill brosjyrer