Benkeplater

Alle muligheter er åpne når det gjelder å kombinere de ulike materialene i benkeplater. Det er helt opp til dine ønsker og krav, både med hensyn til slitestyrke og ikke minst det visuelle inntrykket. Kun fantasien setter grenser.

Granit / komposit
Granit / komposit er en eksklusiv løsning. Granit gir en hard og sterk bordplate, og den eksklusive look´en i en granittplate er uovertruffen. Granit er et naturprodukt
som har sin helt egen struktur og farge. Komposit består av 93% naturlig kvarts, harpiks, fargestofferog glass. Kvarts er et av verdens hardeste materialer
og er derfor velegnet som benkeplate.

Terrazzo / betong
Terrazzobenkeplater er støpt i betong med et innslag av marmor. Platene blir så slipt og deretter mettet med en spesialolje som også skal brukes til videre vedlikehold
av benkeplatene.

Corian
Corian er et kunstmateriale bestående av 2/3 naturlige mineraler og 1/3 akryl og pigment.Corian kan skjøtes uten synlige fuger, noe som gjør at det ikke er sprekker som samler smuss og bakterier. En Corian benkeplate gir en klinisk ren flate.

Getacore
Getacore er en ny massiv mineralplate som gjør det mulig å realisere nye løsninger innenfor benkeplater. Overflaten som er porefri leveres silkematt. En Getacore benkeplate gir en klinisk ren flate.

Stål
Benkeplater i stål etterlater et high-tech inntrykk. En stor fordel er at det absolutt ikke er vedlikehold av benkeplater i stål.laten som er porefri leveres silkematt. En Getacore benkeplate gir en klinisk ren flate.

Glass
Benkeplater i glass får rommet til å virke større og lysere og er derfor egnet til alle størrelser kjøkken. Glass passer stort sett med alle farger og design og er derfor et godt
valg når det skal velges benkeplate.

Heltre
Bekleplater i heltre er i høyeste grad med på å gi kjøkkenet en varm utstråling.Platene leveres i ulike tresorter og krever etterbehandling og løpende vedlikehold. Montér selger ikke regnskogsprodukter.

Laminat
Benkeplater i laminat er meget slitesterke og tåler, borsett fra varme og skarpe gjenstander, stort sett alt. Det er ikke behov for noen form for vedlikehold. Laminatene finnes i utallige farger og mønstre.

Kompaktlaminat
Kompaktlaminat gir en elegant benkeplate i et meget sterkt materiale. Platene leveres i tykkelsene 12-13 mm og følger dagens trend, hvor benkeplatene blir tynnere og mer stilrene.